COLOP România

COLOP ROMÂNIA

COLOP România a fost fondată în 1998 de Cristian Dindăreanu în București, ca firmă de distribuție de ștampile și a devenit în scurt timp partenerul perfect pentru a susține expansiunea rapidă pe piața românească. În 2001, COLOP a achiziționat acțiunile majoritare ale COLOP România, Cristian Dindăreanu fiind implicat în companie ca director general.

Misiunea COLOP România este de a oferi soluții complete de marcare și personalizare, pentru a acoperi pe deplin nevoile tuturor clienților.

Personalul format din 11 persoane rămâne în contact constant cu rețeaua de parteneri din toată țara și oferă produse de calitate, dar și suport, soluții, materiale și echipamente pentru întregul proces de design, producție și vânzare.

De asemenea, COLOP România oferă partenerilor săi toate tipurile de ștampile: auto-tușante, Flash (pre-ink), embosare (timbru sec), ștampile electronice, precum și cele mai noi tehnologii de producție prin gravură laser sau polimerizare UV. COLOP România susține brandul COLOP ca fiind cea mai bună alegere pentru piața de ștampile din România - și cea mai inovatoare companie în domeniul marcajului. E-mark, ștampila electronică adăugata recent la gama COLOP, este o nouă dovadă în acest sens.

COLOP Romania Shop

Contact

+40 21 225 06 82 [javascript protected email address]